Η ΝΟΜΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
news

Εργαστήριο Δικαίου των Ζώων | O αριθμός των αιτήσεων ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Το Εργαστήριο Δικαίου των Ζώων ξεκινάει επίσημα τις εργασίες του τη Δευτέρα 3 Απριλίου, παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων. 

Για την πρώτη χρονιά, η γενική κατηγορία είναι τα Ζώα Συντροφιάς με θεματικές που ανατέθηκαν σε 10 ομάδες και συνολικά σε 68 φοιτητές Νομικής προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου επιβλεπόμενοι από 12 καθηγητές, μέλη ΔΕΠ και επιστημονικούς συνεργάτες των Νομικών Σχολών ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και ΔΠΘ. 

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο αριθμός των αιτήσεων ξεπέρασε κάθε προσδοκία ενώ για αρκετές θεματικές δεχθήκαμε ακόμα και πενταπλάσιο αριθμό αιτήσεων σε σύγκριση με τις διαθέσιμες θέσεις.

Όλοι οι αιτούντες φοιτητές πέρασαν από το στάδιο της συνέντευξης και ήταν μεγάλη μας τιμή που τους γνωρίσαμε και που μοιραστήκαμε τον ενθουσιασμό τους για το δίκαιο της προστασίας των ζώων. 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους καθηγητές που συμμετέχουν στο Εργαστήριο για τον χρόνο που αφιέρωσαν να συνδράμουν στην τελική επιλογή και για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη τους. 

Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φοιτητές που έκαναν αίτηση φέτος και ευχόμαστε καλή αρχή στις ομάδες που επιλέχθηκαν!